Addertjes onder het gras

deel deze pagina opShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ook een folder voor ‘gratis‘ internet aansluiting in de bus gehad?

Bedenk wel:

  1. gratisbestaat niet. De kosten voor de aansluiting zitten stiekem verrekend in het totale maandbedrag. Niet voor niets zijn nergens op de website de maandlasten te vinden. Bewoners die tarieven opvragen, ontdekken dat ze duurder uit zijn, dan bij Mabin Groningen.
  2. Het betreft géén 100%-‘glasvezelaansluiting’, maar internet voor een groot deel via straalverbindingen. Dus minder snelheid, de verbinding samen delen met je buurtgenoten zoals bij kpn en storingen bij slecht weer.
  3. Er moet in vele gevallen nog een ‘ontvanger’ aan de muur geplaatst worden met vrij zicht op de veraf gelegen zendmast. Al met al geen oplossing voor de toekomst!
  4. Er is nog geen enkele aansluiting opgeleverd, behalve een enkele in het aardbevingsgebied, waar de aansluitingen gesubsideerd zijn.
  5. Bovendien moet 50% van de adressen in een gebied meedoen. In ons gebied kan dat al niet, omdat bijna 60% van de adressen al een contract bij Mabin Groningen heeft. Onmogelijk dus in Westerwolde & Stadskanaal!

Al met al een losse flodder: een lokkertje dus. Gewoon een aanbieding met flink wat addertjes onder het gras.

Wij als bestuur van SIWS hebben een verstandige keuze gemaakt met Mabin Groningen. Bijna 60% van de bewoners van het buitengebied van Westerwolde en Stadskanaal heeft zich ook ingeschreven voor een razendsnelle, stabiele glasvezelverbinding van Mabin Groningen. Blijkt weer eens een heel verstandige keuze te zijn.

We reageren verder niet meer op dit soort berichten.

BESTUUR STICHTING SNEL INTERNET WESTERWOLDE & STADSKANAAL