Aannemers

deel deze pagina opShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

De hoofdaannemer: van Gelder Telecom

Als hoofdaannemer van ons glasvezelproject heeft Mabin Groningen van Gelder Telecom weten te strikken. Deze aannemer is dé specialist voor het aanleggen van glasvezelnetwerken.

Dat betekent in de praktijk: geulen graven en/of gestuurd boren, buizen leggen, glasvezelkabels blazen, lassen en uiteindelijk afmonteren in de panden van de eindgebruikers. Werkzaamheden die altijd in woon- en werkomgevingen plaatsvinden. Veilig en netjes werken en goede communicatie met bewoners en gebruikers zijn voor dit bedrijf daarom heel belangrijk.

Meer informatie 

———————————–

 

v.l.n.r. Luit Huisman(VIB), Pieter van Grunsven(Mabin), Herman Bolmer(VIB) en Gerrit Franken(Mabin)

VIB gaat netwerkbeheer verzorgen

De firma VIB uit Zuidbroek gaat het toekomstige glasvezelnetwerk van Mabin Groningen in de buitengebieden van Westerwolde & Stadskanaal beheren.  Op 30 juli jl. is door de directies van Mabin en VIB een 5-jarige samenwerkingsovereenkomst getekend.

Al tijdens de aanleg van  het glasvezelnetwerk zal VIB toezien op de kwaliteit van het netwerk.

De stichting Snel Internet Westerwolde en Stadskanaal is blij, dat Mabin een zo betrouwbare partner aan zich heeft weten te binden. Maar ook omdat het hier een bedrijf uit de regio betreft. De economie van de regio kan zo de komende tijd ook mee profiteren van de aanleg en beheer van dit glasvezelnetwerk.

 

———————————–

Spinder Kabeltechniek

 

Spinder Kabeltechniek, een gerenommeerd kabelbedrijf, gaat voor de van Geldergroep in ons project werkzaamheden verrichten zoals leggen, blazen en lassen.

Ze zijn al meer dan 50 jaar aktief in de aanleg van kabels. Ze werken veelal met eigen gespecialiseerde teams, die kwaliteit afleveren.

> Meer informatie